Användning, säkerhet och effektivitet av piller för viktökning

Att leva i ett samhälle så fixerade på att vara Mager, det är svårt att föreställa sig att vissa människor vill komma i vikt. Ta piller att packa på några pounds vinner i popularitet, liknar tar kosttillskott som hävdar att minska fett över natten. Om en mager kille frustrerad med en ectomorph kroppstyp, eller en kvinna som önskar fler kurvor, du kan ha övervägt att använda viktökning piller.

Vad kan hålla dig tillbaka från att använda viktökning piller är alla okända och möjliga säkerhetsproblem med denna typ av tillägg. Din tveksamhet är bra eftersom att förstå ingredienserna i någon over-the-counter eller ordinerats läkemedel är viktigt. I slutet av dagen, att upprätthålla en hälsosam kost och diskutera näringsmässiga alternativ med din läkare eller dietist är säkrare alternativ.
Vad är viktökning piller?

Viktökning piller är kosttillskott eller läkemedel som är tänkta att hjälpa dig att sätta på vikt. De kan köpas över disk (OTC), eller i vissa fall ordineras av din läkare. De köpta OTC kommer att vara oreglerade produkter, vilket gör påståenden verkligen inte backas upp av vetenskapliga bevis. De flesta OTC-tillskott garanterar att du kan få vikt naturligt och säkert.

Receptbelagda viktökning piller kan innehålla anabola steroider. 1 läkare kan ordinera denna typ av medicinering för att hjälpa patienter med betydande viktminskning från vissa sjukdomar som cancer. Vissa idrottare och kroppsbyggare erhåller och använder den föreskrivna läkemedel olagligt att bygga muskler och förbättra prestationsförmågan. Använda anabola steroider visas ha potentiella hälsorisker och rekommenderas att vara under vård av din läkare under behandling.
Anledningar till att använda viktökning piller

Det finns några skäl viktökning piller anses:

Den vanligaste orsaken är en ectomorph eller mager kroppstyp där gå upp i vikt har varit en kamp.
Lean bodybuilders överväga ofta att ta denna typ av tillägg hoppas att öka muskelmassa och övergripande storlek.
Receptbelagda viktökning läkemedel kan användas för patienter med svår viktminskning till följd av en allvarlig sjukdom, kirurgiska ingrepp, eller infektion.

Over-the-counter vikt vinna piller

Det finns flera över disk (OTC) viktökning piller tillgängliga. Dessa produkter, liksom majoriteten av kosttillskott, förpackas ganska men marknadsförs med besynnerliga garantier. De flesta viktökning piller hävdar att öka aptiten, långsam metabolism, och Lägg till pounds där de behövs.

Precis som det inte finns något sådant som spot minskning för viktminskning, tar ett piller kommer inte att tillåta dig att upptäcka placera den vikt du får. Också, med tanke på metabolism visas för att reglera hunger Cues, när den processen är långsammare, det skulle inte öka aptiten. Viktökning piller eller andra kosttillskott gör garantier som låter otroligt bör skicka en röd flagga säger “köparen akta “.

Kosttillskott, inklusive viktökning piller, är oreglerade av Food and Drug Administration (FDA). Brist på reglering innebär att komplettera producenterna kan komma undan med marknadsföring falska påståenden att sälja sina produkter. Många av dessa produkter stöds inte heller av klinisk forskning.

Enligt Mascha Davis, MPH, RDN, och nationella medier talesman för Academy of Nutrition och Dietetics, många kosttillskott testas inte på det sätt droger skulle testas (inte så strikt) så det finns många säkerhetsfrågor. Det finns också frågor om eventuell kontaminering med alla kosttillskott.

Det finns ingen garanti för säkerhet, effektivitet, styrka, eller renhet av de flesta OTC kosttillskott.
CB-1 vikt vinna piller ingredienser

En populär vikt-Gain tillägg är CB-1, enligt Davis. CB-1 viktökning piller är ett varumärke varumärke gör massor av påståenden från att ha kliniskt testade ingredienser för att få kvalitet vikt som du underhåller.

De viktigaste ingredienserna i CB-1 är vitamin D3 och en viktökning blandning som innehåller Echinacea. Många studier indikerar låga nivåer av vitamin D är förknippade med fetma och ökade nivåer visat sig hjälpa till med viktminskning. Varför skulle skaparna av CB-1 hävdar en ingrediens som hjälper till med viktminskning göra det möjligt för en person att få vikt?

Echinacea är en annan ingrediens som ingår i CB-1 för viktökning. Även om forskningen ännu inte är säker, kan Echinacea ört hjälpa immunförsvaret att bättre kämpa mot förkylningar och infektioner. Forskning visar en möjlig anti-inflammatorisk fördel men inga bevis som förbinder denna ört till viktökning. Andra studier visar Echinacea rekommenderas inte för personer som lider av hjärt-kärlsjukdomar. Det verkar Echinacea har potential att öka risken för hjärtarytmi (oregelbundna hjärtslag) hos personer som lider av hjärtproblem.

Läs mer på Gainer.se